26. elokuuta 2014

Flunssanhidastama eteinen

Kauheesti mulla ei taaskaan ole näytettävää, sillä olin flunssassa viikonloppuna ja kävin lauantaina melkein vain viemässä talolle tavaraa. Sunnuntaina oli muuta ohjelmaa enkä päässyt talolle lainkaan. Tällä viikolla olen raksannut pari tuntia töiden jälkeen. Talolle kun pääsee, on sellainen olo, että siellä voisi viettää vaikka koko illan hommissa. Harmittaa lähteä pois. Ja kuitenkin pitää lähteä, sillä koiran rakon tilavuus on rajallinen, joten sitä täytyy tulla kotiin lenkittämään. Onneksi mun normaalit työpäivät ovat melko lyhyitä, muuten ei olisi toivoakaan käydä talolla viikolla.

Ostin tuollaisen postilaatikkotelineen. Maalin väri natsaa niin hyvin talon väriin, että tien poskessa seistessään väriero tuskin paistaa silmään. Teline oli myös niin edullinen (35e), ettei itse paljon kannata lähteä edes väkertämään. Vielä kun tuon saisi oikealle paikalleen, olisi kiva, eikä itse postilaatikostakaan mitään haittaa olisi :)


Allaolevassa kuvassa näkyy nyt talolta poisvievä viemäriputki. Tässä vaiheessa olen kietonut sen ympärille paksun kerroksen pellavanauhaa ja sen päälle jyrsijäverkkoa. Kuvaa varten piti ryömiä lattian alle, sillä tuulensuojalevyt ehdin jo ährätä paikalleen suurimmalta osalta.


Eteinen näyttää nyt tältä. Multa loppui kulmaraudat kesken, mutta huomenna pääsen näpräämään huoneen reunojen kanssa. Sen jälkeen paperoinnit tarvittaviin paikkoihin ja koolaus toiseen suuntaan. Sitten pääseekin jo "puhaltamaan" villoja. Elän toivossa, että se tapahtuu tällä viikolla. Huone on niin pieni edelliseen verrattuna, että villoitan molemmat kerrokset samalla ja toivon sen tapahtuvan yhden päivän aikana.Tuvan viemärin kanssa hommat ei menneet ihan putkeen. Testasin kaatoja veden kanssa eikä sieltä putkesta mitään läpi tullut. Nosto- ja laskuvaraa putkilla oli pari milliä, mikä ei kaadoille riittänyt. Jouduin veistelemään putkien päällä olevan puun pois moottorisahalla, mikä oli melko tarkkaa puuhaa, ettei itse putki vaurioituisi. Lopulta sain kaadot kohdalleen ja puoli litraa putkessa ollutta vettä tietenkin tuulensuojalevyn päälle. Tänään se oli kuitenkin jo kuivunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa. Suurin j...