11. elokuuta 2014

Siirrytään eteenpäin

Mulla on sähköt! Eli mulla on sähkökaappi seinässä, johon tulee sähkö. Siellä on kaksi pistorasiaa, joista voin vetää roikalla sähköt sinne, mihin haluan. Toistaiseksi mennään tällaisella tyylillä :) Myöskin mun nettitikkuni toimii, talolla näyttää olevan melkein joka huoneessa täydet 3g-kentät. Tämä tarkoittanee sitä, että voin yöpyä ensi viikonloppuna talolla. Saa ehkä vähän enemmän tehdyksikin, kun voi aloittaa aamulla ja pitää sopivia lepotaukoja erilaisten nettitv-sarjojen kera. Kahvinkeitin on myös ehdoton. Jääkaappina toimii lattian alla oleva kylmäkellari, jossa varmasti pysyy eväät hyvänä pari päivää.

Tupa on nyt jätetty hetkeksi syrjään ja siirrytty eteiseen. Harmi vain, että jäi lauantaina kamera kotiin eikä mulla ole muitakaan "ennen"-kuvia tästä huoneesta. Ehkäpä aiemmin laittamassani ovikuvassa näkyy jotakin. Seinillä oli paneelit, jotka eivät ehjänä valitettavasti lähteneet irti. Niin kuin kaikki muukin talossa, ne oli lyöty kiinni aivan järjettömän kokoisilla nauloilla. Uusi ovi nojaa paikalleenrakennettua kaappia vasten. Kaappi irtosikin jotakuinkin ehjänä ja kunhan saan siihen rakennetuksi takaseinän ja tukevoitettua sitä, siitä tulee näppärä vaatekaappi tulevaan makuuhuoneeseen.


Takaseinällä näkyy rappusten paikka. Rappuset olivat aika jyrkät ja vaaralliset. Niiden tilalle tulee joskus ihan perustikkaat tai ullakonluukkuun laitettavat taitettavat tikkaat. Mulla ei välttämättä ihan vähään aikaan ole tarvetta yläkerran käyttöönotolle. Tässä on myös lattia saanut kyytiä.Loppukin lattia sai tehdä poistumistempun. Lankut olivat kohtuullisen hyvässä kunnossa, tosin päistä saa taas pätkäistä vähän pois. Lankut myös irtosivat ihanan helposti tupaan verrattuna. Toivottavasti loppujen huoneiden lankut ovat enemmän eteisen lattian kaltaisia...

Täytyy yrittää muistaa seuraavan kerran talolle mennessä, ettei ulko-oven takana olekaan lattiaa vaan ikävä pudotus.


Ja löytyihän sitä täältäkin. Lattiasientä meinaan. Pikaisen silmäyksen perusteella sitä on vain tuossa yhdessä lattiavasassa, joka tietenkään ei enää talon sisälle pääse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa. Suurin j...