18. lokakuuta 2015

Kuistille talviasu

Poistin kuistin (voiko sanoa kuisti, jos ei ole katettu?) kukkapurkeista pakkasen tärvelemät kukat ja vaihdoin tilalle syksy/talvikamppeet. Muratit olivat vielä vihreitä, joten vaihdoin niiden paikkaa. Nyt ne ovat molemmat korkealla ja "valuvat" kivasti alaspäin.Kuusi löytyi omalta pihalta. Se kasvoi huonolla paikalla ja olisi ensi keväänä saanut lähtöpassit. Kaivoin sille juuripaakun mukaan, mutta tuskin se tuossa elämään lähtee. Jos nyt ei heti varistelisi neulasiaan.Ainoat ostetut ovat kanervat, joten en tästä ilmeenmuutoksesta kovin paljon kukkaroa joutunut keventämään.

Toinen iso, vaaleanvihreä purkki odottaa vielä terassilla. Kuusen- ja männyntaimia on ojassa vielä lisää, joten taidan joku päivä kaivaa toiseenkin purkkiin sellaisen.2 kommenttia:

  1. Kivan näköinen talvikuisti!! Itsekin olen miettinyt pienen kuusen kaivamista meidän metsästä, mutta aina miettinyt sen kestävyyttä. Taidan odottaa hetken kuinka sinun kuuselle käy ja sitten testata itsekin (mikäli siis vielä lapio maahan uppoaa). :D Terkuin harvemmin suutansa täällä aukaissut mutta hyvin seurannut. Siellä ollaan kyllä ihan huippu ahkeria. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä koitan muistaa päivittää kuusen kuulumisia tässä syksyn aikana. Ahkeruus on hyvin suhteellista ja satunnaista, mutta onneksi ei täysin kadonnut luonnonvara :D

      Poista

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa. Suurin j...