4. huhtikuuta 2015

Kylppärin komero

Nyt, kun kylpyhuone alkaa näyttää suurimmaksi osaksi kivalta, yksi nurkka on häirinnyt mua aivan hirvittävästi. Tänään kuitenkin rakensin nurkkaan komeron, joka oikeastaan toimii nyt talon "teknisenä tilana". Oven taakse saa mahtumaan myös siivoustarvikkeita, joten toiminee se samalla myös siivouskaappina.Skafferin oveksi aiotun oven laitoin nyt tähän. Siihenkin täytyi kaivertaa sopivat lovet saranoille. Ajattelin ehkä laittaa oven peileihin vielä niitä samoja pin up -kuvia kuin pöntön takanakin on. Naulakkosysteemiksi suunnittelin lintutapetilla päällystettyä leveää lautaa, johon nuo koukut laitettaisiin. Katsotaan, onnistuuko suunnitelma.

Maaliahan tämä nyt toki kaipaa ja sitä se saakin kunhan ehdin jossain välissä maalikaupoille.Jotenkin alkaa sopia tuo kirjakaappikin tuohon paikalleen. Siinä olisi ainakin kätevä säilöä pyyhkeitä...

2 kommenttia:

  1. Tuntuu varmaan hyvältä kun kylpyhuone toimii ja vesi tulee. Mikä on remonttikohde seuraavaksi vai alkaako piha houkuttaa enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kivaa :) Piha houkuttais, mutta koska se on päällimmäiset viisi senttiä kuravelliä ja sen alta jäässä, ei siellä oikein voi vielä tehdä mitään. Katsellaan parin viikon päästä. Sisällä seuraavaksi toinen keskeneräisistä huoneista vuoroon, jotta saisi sängyn pois tuvasta.

      Poista

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa. Suurin j...