25. huhtikuuta 2015

Kevät + vähän lattiaa

Vaikka tällä viikolla on satanut vettä, räntää ja lunta, kevät tuntuu silti pamahtaneen päälle yllättäen. Viime viikonloppuna bongasin lähistöltä ekat leskenlehdet ja nyt niitä onkin ojanpientareet täynnä.

Tulppaanit ovat myös tehneet kasvupyrähdyksen heinän seassa. Viikko sitten ei vielä näkynyt mitään.


Syreenin silmut näyttävät siltä, että saattavat vielä tänä vuonna auetakin :)


Olen mä tällä viikolla vähän rempannutkin. Laitoin päällimmäisen kerroksen palkit lattiaan ja villoitin parin säkin verran jo viikolla. Tänään oli ohjelmassa siis villoitus loppuun saakka.Villaa on tuolla nyt noin säkillinen neliötä kohti. Vähempikin olisi ehkä riittänyt, mutta näin nyt tällä kertaa. Kuvasta näkee ylitäytön määrän. 40% on suositeltu ja jossain siinä huitteilla pyörittiin.

Tuosta sitten etenin tasoittamalla villat jotakuinkin niskojen tasoon, niittaamalla ilmansulkupaperin villojen päälle ja sitten vain lankkua lattiaan.


Tähän huoneeseen tuli nyt sitten uudet lankut. Huomenna jatkuu, nyt ei enää jaksa tälle päivälle.

Tipautin lankkupaketin käden päälle ja ihmettelin hetken päästä, miksi sormessa tuntuu niin oudolta. Itse tiputuksen hetkellä ei juurikaan sattunut. Omituisen tunteen syy selvisi, kun otin hanskan pois.


Jatkossa voisi toki ottaa sormuksen pois, kun tekee hommia...

4 kommenttia:

 1. Kevät on tosiaankin tullut yllättävän nopeasti! Täälläkin päin näkyy jo leskenlehtiä. :) Aiotko pintakäsitellä lattialankkuja? Ja kävikö kädellesi pahasti? Tsemppiä huomiselle. Lattiaprojekti alkaa olla jo melko pitkällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lankkuihin tulee Uulan lattiamaalia, jossain harmaan sävyssä. Ei kai tuolle kädelle mitään käynyt, ei ainakaan nyt satu :) Mä kolauttelen itteäni koko ajan johonkin, joten mustelmia kyllä riittää. Tällä kertaa sormus taisi kärsiä pahiten. Ja kiitos, tuo on mukavaa hommaa, kun silmät näkevät valmistakin.

   Poista
 2. Hei hyvältä näyttää! Tulee niin mieleen oman aikaisemman kotini remppa, jossa juurikin samanmoisia hommia paiskin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Taitaa olla tuttua aika monelle, joka onnistuu sotkeutumaan vanhaan taloon!

   Poista

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa. Suurin j...