Siirry pääsisältöön

Sisähommia vaihteeksi

Ulkona on ollut niin kurja keli monta päivää ettei siellä ole juuri mitään viitsinyt tehdä. Edellisen postauksen jälkeen on kyllä tapahtunut, muttei oikein vielä mitään näytettävää. Jatkuva lonniminen alkoi kyllästyttää, joten rupesin listoitushommiin tuvassa.Kyllä vain muuttaa koko huoneen ilmettä. Alareunaan pitäisi vielä jokin lista keksiä, mutta ehkä sen väri olisi valkoisen sijaan ruskea.

Tykkään, kun pihalta voi hakea kukkia maljakkoon.

Talvella saamani hevoslampetti pääsi sille paikalle, johon sen kaavailinkin eli ovilistojen rajalle. Se sopii sinne kuin nenä päähän.Pari kuvaa vielä oviaukoista hieman kauempaa kuvattuna. Hyvältä näyttää, vaikka itse sanonkin :)
Sain leikkopioneja. Ne ovat kauniita ja lievittävät vähän sitä tuskaa, että monien muiden kasvien tapaan talvi tappoi myös mun viime kesänä hankkimat pionit.Kommentit

 1. Kyllä, oikein hyvällä omalla tunnolla voit itsekin sanoa, että hyvältä näyttää! On upeat listat kyllä. Minäkin olen kerännyt kukkia maljakkoon jo useasti - ihana kesä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Katselin tänään juuri pihalla, että juhannusruusut aloittelevat kukintaansa ja koska mulla on niitä aivan järjettömänkokoiset puskat, niistä riittää hyvin myös maljakkoon.

   Poista
 2. Erikasmäen Torppari20. kesäkuuta 2016 klo 11.34

  Todella kaunista ja rauhallista.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.