Siirry pääsisältöön

Lista

Juteltiin naapurin kanssa ja todettiin, että työlista voisi olla hyvä juttu. Mä olen sellainen, että nyhrään monen asian parissa samaan aikaan ja mikään ei oikein tule kunnolla valmiiksi ja sitten harmittaa.

Listasin nyt toistaiseksi keksimäni kesäproggikset ja niistä sitten aina vain vetämään yli, kun joku tulee valmiiksi.


Yhden sain jo suoraan yliviivata tänään. Toki tämä vaati "muutaman" sorakärryllisen liikuttamista ja levittämistä. Nyt on kuitenkin syreenipuska siistitty, sen reunoille on levitetty maanrakennuskangas ja sorat. Puskan edessä oleva kukkapenkkikin nykytilassaan jopa erottuu puskasta. 


Toisesta suunnasta katsottuna alue näkyy vielä paremmin.


Soraa levittelen vielä kasvihuoneen toiselle puolelle. Nyt ei tarvitse näitäkään alueita ruohonleikkurilla rääkätä (eikä itseään). Sorareunus kukkapenkin ympärillä on myös tarkoitettu ruohonleikkuun helpottamiseen. Vielä pitäisi tuo ruohoalue tasoittaa mullalla.

Kommentit

 1. Erikasmäen Torppari7. kesäkuuta 2016 klo 17.06

  Olen myös todennut työlistan käytön oivaksi apulaiseksi. Olen samanlainen jokapaikassa häärääjä ja kaikki on vähän niinkuin kesken =) Nyt tulee joskus jokin juttu vietyä loppuunkin saakka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu toistaiseksi ihan toimivalta ratkaisulta tämän listahomma :) Kiva, että myös siellä!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.