Siirry pääsisältöön

Jatkoa eiliselle

Heräsin yöllä ekan kerran joskus neljän aikaan, kun peltikatto piti melkoista meteliä. Nousin sitten kuuden aikaan ylös tekemään töitä, kun en saanut meteliltä enää nukutuksi. Puuskia tuli vielä aamupäivälläkin, mutta muuten tänään on ollut ihana keli ja kaunis auringonpaiste. Eikä sähkötkään menneet.

Saareke sai hyllyt toiseenkin päähän ja nyt pitäis vaan jaksaa keksiä niiden täyttöön joku looginen järjestys.


Tän puolen hyllyillä on syvyyttä 60 senttiä, joten takaosaan on vaikea yltää. Sinne voikin sitten laittaa ne kipot ja kupit, joita ei viitsi poiskaan heittää ja joita tarvitaan aniharvoin.


Takaseinässä on rako, mutta ei haittaa käytössä, kun ei se tavaroiden takaa mihinkään näy.


Olen tyytyväinen.

Kommentit

  1. Voi ei, täälläkin on tuullut melkoisesti. Onneksi aurinko kuitenkin näyttäytyi päivällä. :) Sarake näyttää etenevän mukavasti ja hyllyt sopivat siihen hyvin. Hienoa! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pieni erävoitto jo tämäkin näiden hyllyjen suhteen. Eikä niiden tekemisessä loppujen lopuksi mennyt kuin muutama hassu tunti :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.