Siirry pääsisältöön

Vähän järjestystä ja aika suuri kaaos

Leipätyön kanssa pitää tällä hetkellä kiirettä, mutta kyllä aina pikkasen pitää päästä remppajuttujakin tekemään...

Saareke etenee myös keittiön puolella. Sivulevy vielä puuttuu, mutta hyllyt on paikallaan ja hyvä niin. Alemmalle hyllylle tulee varmaan ulosvedettävä roskiskärry, nyt mulla on roskiksena ämpäri ja miljoona pussia kierrätettäville jätteille. Väliseinän tälle puolelle tulee tiskikoneen vaatima tila ja saarekkeen toiseen päähän tulee kolme hyllyä, joihin on tarkoitus laittaa kaikki astiat, jotka tällä hetkellä majailevat skafferissa. Roskiskaappiin tulee ovi todennäköisestä paneelista, toisen pään hyllyjen eteen tulee ylhäältä ja alhaalta pingotettu verho.


Roskiskaapin ylähyllylle mahtuu juuri sopivasti pesuvati, joka on toistaiseksi mun likaisten astioiden säilytyspaikka siihen saakka, kun saan tiskikoneen. Eivätpähän pyöri altaassa tai pöydillä (paitsi sitten, kun niitä on niin paljon, että pesuvati on täynnä).
Jos edelliset kuvat kertovat järjestyksen lisääntymisestä, seuraavat kertovat jostain aivan muusta. Romuhuone, josta mun pitäisi huomenna kaivaa viimeinen liimapuulevy saareketta varten. Nättiä on!Kohta pitäis varmaan hakea puukopat täyteen, jos yöllä tulee niin kova myrsky, että sähköt häviää... Sitä ennen nautin ikkunasta silmiin paistavasta auringosta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa.

Suurin juttu on takapihalle pikkuhiljaa muodostuva puutarha, jonka keskeinen elementti on kovasti vetinen. Lampi on siis tuloillaan.

Reunukset ovat vielä kovastikin vaiheessa, mutta kyllähän tää jo kivalta näyttää. Vene on saatu miesihmisen vanhemmilta.
Onneksi meillä on hanavesi puoli-ilmaista. Sateita ei ole näkynyt, joten vesi piti valuttaa hanasta. Letku ei ihan riittänyt lammelle asti, joten loppupätkä valutettiin viemäriputkea pitkin.

Kasvimaalla kasvetaan kovasti. Sora-alueet on juuri siistitty (eli kaivoin satoja voikukkia yksi kerrallaan pikkulapiolla ylös, jotta sain ne juurineen irti) ja sinne on kärrätty lisää soraa viimevuotisten painuttua kasaan. Kasvimaan lisäksi myös horsmat ynnä muut kaverit kasvavat tehokkaasti taka-alalla.

Viime kesänä istutetut jättipoimulehdet rehottavat niin hyvin, että kukintoja on riittänyt maljakkoon asti ja mättäitä on vo…

Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…