Siirry pääsisältöön

Uusi ihanuus

Viime viikon tein hiki hatussa leipätöitä ja tämän viikon olen lomaillut. Remppa ei siis ole edistynyt yhtään. Eikä sen koko ajan tarvitsekaan :)

Tänään postisetä toi mulle ehkä maailman ihanimman sohvan. Se tulee ruokapöydän toiselle sivulle, kunhan saan askarreltua itselleni pöydänkin. Nykyinen on liian uudennäköinen ja pieni.

Tässä ei ole kantta eikä tänaikaisissa ole kaiketi ollutkaan, mutta aion siihen irtonaisen kannen tehdä. Kannen alle saa sitten säilöön esim. petivaatteita ja muuta tavaraa. Kansi tulee tuohon etualan tasaisen osan yläreunan kohdalle. Siihen patja päälle ja pari nättiä tyynyä. Kyllä kelpaa juoda aamukahvit tuon päällä!Sohvan pinta on ootrattu, enkä meinaa tehdä sille muuta kuin putsata varovasti. On se nätti!

Muista löydöistä lisää lähipäivinä. Mulla on ohjelmassa myös laittaa tällä viikolla ruokakasvien ja yrttien siemenet itämään. Niiden kanssa touhuilua siis luvassa.

Kommentit

 1. Ihana sohva! Juuri sun kotiin sopiva ja sun tyylinen. :) Mistä teit noin mahtavan löydön? Mukavaa loppulomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Sohva löytyi netistä, tollaselta sivustolta: http://www.antiq.fi/
   Siellä olis kyllä paljon muutakin mulle kelpaavaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.