Siirry pääsisältöön

Etsintäkuulutus

Ajattelin näin blogin kautta kysellä, jos vaikka jollekulle tarpeeton tavara pääsisi tarvitsevan luo.

Olette ehkä huomanneet, että olen vuorannut lattiani räsymatoilla. Pidän niistä. Mulla on niitä 16. Kaikki kuusitoista ovat nyt lattialla ja kaksi huonetta on vielä tekemättä. Uusia, juurikudottuja räsymattoja toki saa Huuto.netistä ja Torista, mutta jos jollakulla blogin lukijalla tässä jossain lähialueella sattuisi olemaan turhia, nurkissa tarpeettomina pyöriviä räsymattoja, voisin mielelläni niitä jokusen ostaa pois. Kriteereinä lähinnä leveys 60-80 senttiä ja pituus parista metristä ylöspäin. Värit nyt on kaikkea mahdollista tähän mennessä, joten melkein kaikki mahdollinen sillä saralla kelpaa :)

Toinen etsintäkuulutus koskee pellavalankaa. Siskoni kutoo kangaspuilla kaikkia jänniä juttuja ja voivotteli, kun pellavalanka on niin kovin kallista uutena ostettuna. Jälleen siis, mikäli nurkissa pyörii tuollaisia lankoja, siskoni olisi kiinnostunut ostamaan niitä pois pyörimästä ja käyttöön.

Molemmissa asioissa voi olla yhteydessä muhun. Osoite on riaarr (at) gmail.com.

P.S. Sähkökatkoja ei ole ollut kolmeen vuorokauteen, talo oli lämmin töistä tullessani, jee!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.