Siirry pääsisältöön

Kylppäri edistyy

Mä tässä mietin, että voiko ees puhua kylpyhuoneesta, kun toi on oikeastaan vain huone, jossa on suihkukaappi ja kuiva-wc...

Listoja taas puuttuu, mutta ilme raikastui kummasti. Ensin tosin kovasti näytti joltain mökkivessalta, kun oli paneelit maalaamatta ja mulle ainakin mäntyseinästä tulee juurikin mökit mieleen.


Tuon pöntön takana olevan "kaapin" yläosaan tulee lista, jonka alta ovi mahtuu aukeamaan. Nyt näyttää hölmöltä, kun ovi on muun osan alapuolella. Mulla on myös ollut jemmassa vuoden 2011 pin up -taskukalenteri, jonka kuvia olen halunnut jo pitkään laittaa seinälle. Nyt ne eivät loista ihan heti silmään, jos mun kotiini tulee, mutta ovatpa esillä kuitenkin. Nuo Gil Elvgrenin tytöt näyttävät muuten kasvoiltaan kaikki samalta. 

Ja tokihan toimistoon piti saada puhelin. Se oli aikaisemmin lavuaarin vieressä, mutta vanha sijainti jää paneelien alle, joten johonkin se piti siirtää ja vanha nurkka menee aika ahtaaksi, jos olisin sitä sinne koittanut tunkea. Avasin ja putsasin puhelimen ja luurin. Melkoiset ryönät niihin oli kertynytkin.


Täältäkin päin katsottuna paljon freesimmän näköistä. Tumma kirjakaappi saa edelleen paikan tuossa ikkunan edessä ja toisaalta se siihen sopiikin, onhan allaskaappikin aika samaa sävyä, vaikka eri aikakaudelta ovatkin. Katsotaan nyt, mikä sen paikka on tulevaisuudessa.

Kommentit

  1. Kylppärin ilme on muuttunut melkoisesti, mutta lopputulos on varsin kaunis. Kaapin seinässä olevat kuvat tuovat mielestäni kivasti väriä ja pientä lisää kokonaisuuteen. :) Alkaako vesijohtoprojekti olla loppusuoralla vai meneekö lämpimän veden tulemiseen vielä kauan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lämminvesiprojekti on sillä mallilla, että suihkun vois kytkee nyt ja ens viikonlopun jälkeen loputkin. Sit onkin kyse rahasta. Katotaan, kuinka paljon seuraavasta palkasta jää käteen miljoonien laskujen jälkeen. Voi olla et menee kytkeminen vielä seuraavan palkkapäivän odotteluun.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.