Siirry pääsisältöön

Kylppäri edistyy

Mä tässä mietin, että voiko ees puhua kylpyhuoneesta, kun toi on oikeastaan vain huone, jossa on suihkukaappi ja kuiva-wc...

Listoja taas puuttuu, mutta ilme raikastui kummasti. Ensin tosin kovasti näytti joltain mökkivessalta, kun oli paneelit maalaamatta ja mulle ainakin mäntyseinästä tulee juurikin mökit mieleen.


Tuon pöntön takana olevan "kaapin" yläosaan tulee lista, jonka alta ovi mahtuu aukeamaan. Nyt näyttää hölmöltä, kun ovi on muun osan alapuolella. Mulla on myös ollut jemmassa vuoden 2011 pin up -taskukalenteri, jonka kuvia olen halunnut jo pitkään laittaa seinälle. Nyt ne eivät loista ihan heti silmään, jos mun kotiini tulee, mutta ovatpa esillä kuitenkin. Nuo Gil Elvgrenin tytöt näyttävät muuten kasvoiltaan kaikki samalta. 

Ja tokihan toimistoon piti saada puhelin. Se oli aikaisemmin lavuaarin vieressä, mutta vanha sijainti jää paneelien alle, joten johonkin se piti siirtää ja vanha nurkka menee aika ahtaaksi, jos olisin sitä sinne koittanut tunkea. Avasin ja putsasin puhelimen ja luurin. Melkoiset ryönät niihin oli kertynytkin.


Täältäkin päin katsottuna paljon freesimmän näköistä. Tumma kirjakaappi saa edelleen paikan tuossa ikkunan edessä ja toisaalta se siihen sopiikin, onhan allaskaappikin aika samaa sävyä, vaikka eri aikakaudelta ovatkin. Katsotaan nyt, mikä sen paikka on tulevaisuudessa.

Kommentit

  1. Kylppärin ilme on muuttunut melkoisesti, mutta lopputulos on varsin kaunis. Kaapin seinässä olevat kuvat tuovat mielestäni kivasti väriä ja pientä lisää kokonaisuuteen. :) Alkaako vesijohtoprojekti olla loppusuoralla vai meneekö lämpimän veden tulemiseen vielä kauan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Lämminvesiprojekti on sillä mallilla, että suihkun vois kytkee nyt ja ens viikonlopun jälkeen loputkin. Sit onkin kyse rahasta. Katotaan, kuinka paljon seuraavasta palkasta jää käteen miljoonien laskujen jälkeen. Voi olla et menee kytkeminen vielä seuraavan palkkapäivän odotteluun.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa.

Suurin juttu on takapihalle pikkuhiljaa muodostuva puutarha, jonka keskeinen elementti on kovasti vetinen. Lampi on siis tuloillaan.

Reunukset ovat vielä kovastikin vaiheessa, mutta kyllähän tää jo kivalta näyttää. Vene on saatu miesihmisen vanhemmilta.
Onneksi meillä on hanavesi puoli-ilmaista. Sateita ei ole näkynyt, joten vesi piti valuttaa hanasta. Letku ei ihan riittänyt lammelle asti, joten loppupätkä valutettiin viemäriputkea pitkin.

Kasvimaalla kasvetaan kovasti. Sora-alueet on juuri siistitty (eli kaivoin satoja voikukkia yksi kerrallaan pikkulapiolla ylös, jotta sain ne juurineen irti) ja sinne on kärrätty lisää soraa viimevuotisten painuttua kasaan. Kasvimaan lisäksi myös horsmat ynnä muut kaverit kasvavat tehokkaasti taka-alalla.

Viime kesänä istutetut jättipoimulehdet rehottavat niin hyvin, että kukintoja on riittänyt maljakkoon asti ja mättäitä on vo…

Lattiasieni

Ei niin kivoja ylläreitä tänään. Kannoin viimeisiä lattiapalkkeja ulos tuvasta ja yhden pohjastahan se löytyi. Lattiasieni, tai ainakin joku sieni.


Kunnon rihmastot, ja levinneet pitkälle puun sisään. Toisaalta, onhan tuo ihan kaunis otus jos oikein positiivisesti ajattelee...


Ilo ja riemu jatkuivat, kun kaivoin viimeistä seinustaa vapaaksi hiekasta. Lisää sientä, ja ihan seinähirressä. Lattiahirsistä en ole ollut niin huolissaan, kun ne kuitenkin pistetään uusiksi ja sieni löytyi vain yhdestä. Seinän kanssa vähän jännää, huomenna pitää tunkata ja vaihtaa koko pätkä. Onneksi kyseessä on huoneiden välinen seinä, joten jos jotain aukkoja jää, ei haittaa, kun molemmilla puolilla on kuitenkin sisätilaa.

Kuvassa vasemmalla oleva palkki on kiinni parilla lyhkäsellä naulalla lähinnä vain näyttämässä, mille korkeudelle lattia tulee. Tiellähän se on, kun alinta hirttä lähdetään fiksaamaan, mutta olkoon tuossa hetken, fiiliksen vuoksi.


Valkoinen tuossa keskellä on sientä. Ja sitä oli kyllä ihan rei…

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.