Siirry pääsisältöön

Aikaiset linnut

Nyt on linnut seinässä ja voi, että tykkään!Yön aikana makulatuuripaperin rutut olivat oienneet ja pääsin etenemään. Maalasin vuotien rajalle tuollaisella kellertävällä maalilla raidat, jotta jos tapetti rakoilee, sieltä ei ainakaan valkoinen paista läpi. Mun piti käydä hakemassa perjantaina työmatkan varrelta maalia, mutta kun en ollut töissä, koitin etsiä sitä omasta kylästä. No, pienimmät maalipurkit olivat puolilitraisia ja maksoivat enemmän kuin litraiset. Lisäksi oikeaa sävyä ei ollut tarjolla. Sekoittelin sitten kotona maalinjämistä jotakuinkin kelpaavan keltaisen, ja maalia kului vajaa desi. Mut ei tarvinnut ainakaan maksaa yli kahtakymppiä tuollaisesta.Ensimmäiseksi tapetointiyritykseksi sain mielestäni aikaan ihan kohtuullista jälkeä.

Vielä kun saisi joskus nuo listat paikalleen ja tuon yhden nurkan viimeiset paneelit, olisin tosi tyytyväinen. Ehkäpä seuraavaksi urakaksi voisikin ottaa listojen ynnä muiden viimeistelyjen tekemisen...Kommentit

 1. Lintutapetti sopii sun kylppäriin mielettömän hyvin! Kylpyhuoneesta tulee postaus postaukselta aina vain hienompi. Värimaailma ja kaikki yksinkertaisesti vain mätsää. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulee kyllä niin munnäköinen huone, ettei tosikaan :)

   Poista
 2. Tuo tapetti on kyllä upea, mistä hankit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin sen tuollaisesta verkkokaupasta: http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/ Siellä on kaikkea muutakin kaunista :)

   Poista
 3. Kerrassaan hurmaava ja persoonallinen kylpyhuone! Tapetti on tosi hieno ja kuin piste iin päälle. / Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja yhdellä seinällä sitä on mun mielestä sopiva määrä. Muuten vois olla liikaa...

   Poista
 4. Aivan ihana tapetti!! Piristävä! Tähän sopii vanha pohojalaanen sanonta "Hyvää yritetähän mutta priimaa pakkaa tulla" :)

  VastaaPoista
 5. Muistitko ostaa linnunsiemeniä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, nyt jäi kyllä ostamatta. Täytyy varmaan huomenna hakea joku lintulauta tuohon :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.