Siirry pääsisältöön

Back to remppa

Kaikkien muiden hääräysten jälkeen on aika siirtyä taas varsinaisen remppaamisen suuntaan, kun on taas tota remppamateriaaliakin.

Paneelien ponttien maalausta oli siis tänään ohjelmassa.


Viikonloppuna (tai ehkä jo sitä ennen) nuo päätyvät kylppärin seinään. 

Tänään hääräilin pihalla. Pilkoin materiaalikuormaa ja kannoin niitä sisälle. Samalla tuli todettua että piha on kuivunut melkosesti. Vaikka osa pihasta on mulloksella, se ei ole enää sellaista liejua, jota se vielä pari viikkoa sitten oli. Kävin myös mittailemassa premissejä ja muita ja totesin, että mulla on 32 (voi olla reilukin) metriä aitaa. Eli siitä saa tuon tienpuoleisen rajan aidatuksi kokonaan. Muualle sitten perusverkkoa ja joskus jotain kauniimpaa tilalle/ympärille.

Vähän suunnittelin muutenkin pihahommia. Pitäisi ryteikköä raivata ja kantaa remppajätteitä (huonoja hirsiä ja lattialankkuja) johonkin. Pari omppupuuta olis tulossa. Ja pensaita. Ja kukkia. Ja kasvihuone. Ja istutuslaatikoita. Ja, ja, ja...

Jos nyt vielä hetkeksi remppajutuista muihin. Tein viime viikolla tällaisen. Nyt kun sen saajakin on sen saanut, kuvan voin tännekin laittaa.Vanha kirpparilta ostettu nahkatakki taipuu aika moneen tuollaiseen. Pitsiliinallekin löytyi hyötykäyttöä ja laatikossa käyttöä odottanut puuvillakangaskin löysi tiensä eteenpäin. Yllättävän paljon väkerrettävää tuollaisessa kuitenkin on...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.