Siirry pääsisältöön

Arvaatteko?

Tein Tori.fistä hyvän löydön. Tässä on vain puolet. Arvaatteko, mitä näistä tulee? :)


Kasvihuonepa hyvinkin. 19 ehjää ruutua, kokoa 132x57 senttiä, pienempiä lisäksi varmaan toinen parikymmentä. Koko satsi maksoi 120 euroa. Olen tyytyväinen.

Sen sijaan en ole tyytyväinen tämän viikon muihin nettikirppiskokemuksiin. Mä olen ostellut ja myynyt Tori.fin ja Huuto.netin kautta aika paljon ja pääasiassa kokemukset on olleet positiivisia. Tällä viikolla sitten kävi pari hutia. Alkuviikolla löysin terassia varten kestopuisia pihalaattoja ja sovin haun loppuviikkoon. Sitten kun kyselin, missä vaiheessa sopisi tulla hakemaan niitä, myyjä ilmoitti, että hän nyt just myi ne jollekulle toiselle. Höh. Sitten löysin neljä pihatuolia ja sovin myös hakevani ne loppuviikosta. Jälleen kyselin, voisinko tulla vaikka nyt hakemaan. Myyjä ilmoitti, että joku toinen on tulossa niitä just katsomaan ja jos sille ei kelpaa, hän ilmottelee mulle.

Mitä ihmettä! Mun mielestä jos jotain sovitaan, sopimus pysyy. Ymmärtäisin ihan hyvin, että alustavia kauppoja ei tehdä, mutta siinä tilanteessa voisi sanoa, että varauksia ei tehdä. Jos tavara on vielä kaupan silloin, kun ostaja pääsee noutamaan, tehdään kaupat. Onneksi ikkunakaupat sentään onnistuivat :)


Pikkuhuone on käytössä vaikkei mulla sinne olekaan vasta kuin yksi huonekalu. 

Tässä vielä läpitalonkuvat molemmista suunnista.

Tuvasta makkariin:


Makkarista tupaan:Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…