Siirry pääsisältöön

Arvaatteko?

Tein Tori.fistä hyvän löydön. Tässä on vain puolet. Arvaatteko, mitä näistä tulee? :)


Kasvihuonepa hyvinkin. 19 ehjää ruutua, kokoa 132x57 senttiä, pienempiä lisäksi varmaan toinen parikymmentä. Koko satsi maksoi 120 euroa. Olen tyytyväinen.

Sen sijaan en ole tyytyväinen tämän viikon muihin nettikirppiskokemuksiin. Mä olen ostellut ja myynyt Tori.fin ja Huuto.netin kautta aika paljon ja pääasiassa kokemukset on olleet positiivisia. Tällä viikolla sitten kävi pari hutia. Alkuviikolla löysin terassia varten kestopuisia pihalaattoja ja sovin haun loppuviikkoon. Sitten kun kyselin, missä vaiheessa sopisi tulla hakemaan niitä, myyjä ilmoitti, että hän nyt just myi ne jollekulle toiselle. Höh. Sitten löysin neljä pihatuolia ja sovin myös hakevani ne loppuviikosta. Jälleen kyselin, voisinko tulla vaikka nyt hakemaan. Myyjä ilmoitti, että joku toinen on tulossa niitä just katsomaan ja jos sille ei kelpaa, hän ilmottelee mulle.

Mitä ihmettä! Mun mielestä jos jotain sovitaan, sopimus pysyy. Ymmärtäisin ihan hyvin, että alustavia kauppoja ei tehdä, mutta siinä tilanteessa voisi sanoa, että varauksia ei tehdä. Jos tavara on vielä kaupan silloin, kun ostaja pääsee noutamaan, tehdään kaupat. Onneksi ikkunakaupat sentään onnistuivat :)


Pikkuhuone on käytössä vaikkei mulla sinne olekaan vasta kuin yksi huonekalu. 

Tässä vielä läpitalonkuvat molemmista suunnista.

Tuvasta makkariin:


Makkarista tupaan:Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihalla tapahtuu

Pihalla on tapahtunut ja tapahtuu, talossa ei sinisen lattian laittamisen jälkeen. Siksi näytettävää onkin vähän ja vain ulkoa.

Suurin juttu on takapihalle pikkuhiljaa muodostuva puutarha, jonka keskeinen elementti on kovasti vetinen. Lampi on siis tuloillaan.

Reunukset ovat vielä kovastikin vaiheessa, mutta kyllähän tää jo kivalta näyttää. Vene on saatu miesihmisen vanhemmilta.
Onneksi meillä on hanavesi puoli-ilmaista. Sateita ei ole näkynyt, joten vesi piti valuttaa hanasta. Letku ei ihan riittänyt lammelle asti, joten loppupätkä valutettiin viemäriputkea pitkin.

Kasvimaalla kasvetaan kovasti. Sora-alueet on juuri siistitty (eli kaivoin satoja voikukkia yksi kerrallaan pikkulapiolla ylös, jotta sain ne juurineen irti) ja sinne on kärrätty lisää soraa viimevuotisten painuttua kasaan. Kasvimaan lisäksi myös horsmat ynnä muut kaverit kasvavat tehokkaasti taka-alalla.

Viime kesänä istutetut jättipoimulehdet rehottavat niin hyvin, että kukintoja on riittänyt maljakkoon asti ja mättäitä on vo…

Lattiasieni

Ei niin kivoja ylläreitä tänään. Kannoin viimeisiä lattiapalkkeja ulos tuvasta ja yhden pohjastahan se löytyi. Lattiasieni, tai ainakin joku sieni.


Kunnon rihmastot, ja levinneet pitkälle puun sisään. Toisaalta, onhan tuo ihan kaunis otus jos oikein positiivisesti ajattelee...


Ilo ja riemu jatkuivat, kun kaivoin viimeistä seinustaa vapaaksi hiekasta. Lisää sientä, ja ihan seinähirressä. Lattiahirsistä en ole ollut niin huolissaan, kun ne kuitenkin pistetään uusiksi ja sieni löytyi vain yhdestä. Seinän kanssa vähän jännää, huomenna pitää tunkata ja vaihtaa koko pätkä. Onneksi kyseessä on huoneiden välinen seinä, joten jos jotain aukkoja jää, ei haittaa, kun molemmilla puolilla on kuitenkin sisätilaa.

Kuvassa vasemmalla oleva palkki on kiinni parilla lyhkäsellä naulalla lähinnä vain näyttämässä, mille korkeudelle lattia tulee. Tiellähän se on, kun alinta hirttä lähdetään fiksaamaan, mutta olkoon tuossa hetken, fiiliksen vuoksi.


Valkoinen tuossa keskellä on sientä. Ja sitä oli kyllä ihan rei…

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.