Siirry pääsisältöön

Kylppärin komero

Nyt, kun kylpyhuone alkaa näyttää suurimmaksi osaksi kivalta, yksi nurkka on häirinnyt mua aivan hirvittävästi. Tänään kuitenkin rakensin nurkkaan komeron, joka oikeastaan toimii nyt talon "teknisenä tilana". Oven taakse saa mahtumaan myös siivoustarvikkeita, joten toiminee se samalla myös siivouskaappina.Skafferin oveksi aiotun oven laitoin nyt tähän. Siihenkin täytyi kaivertaa sopivat lovet saranoille. Ajattelin ehkä laittaa oven peileihin vielä niitä samoja pin up -kuvia kuin pöntön takanakin on. Naulakkosysteemiksi suunnittelin lintutapetilla päällystettyä leveää lautaa, johon nuo koukut laitettaisiin. Katsotaan, onnistuuko suunnitelma.

Maaliahan tämä nyt toki kaipaa ja sitä se saakin kunhan ehdin jossain välissä maalikaupoille.Jotenkin alkaa sopia tuo kirjakaappikin tuohon paikalleen. Siinä olisi ainakin kätevä säilöä pyyhkeitä...

Kommentit

  1. Tuntuu varmaan hyvältä kun kylpyhuone toimii ja vesi tulee. Mikä on remonttikohde seuraavaksi vai alkaako piha houkuttaa enemmän?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kivaa :) Piha houkuttais, mutta koska se on päällimmäiset viisi senttiä kuravelliä ja sen alta jäässä, ei siellä oikein voi vielä tehdä mitään. Katsellaan parin viikon päästä. Sisällä seuraavaksi toinen keskeneräisistä huoneista vuoroon, jotta saisi sängyn pois tuvasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Työhuone

Pian en asu täällä enää yksin, vaan mun kanssa asumaan muuttaa miesihiminen. Miesihminen tarvitsee työhuoneen ja vanhasta makkarista ollaan nyt rakennettu sellaista.


Lattiaa on nostettu, jotta saatiin sinne eristettä. Uunin ympäriltä lattiaa ei voinut nostaa, joten tehtiin sitten tuollainen eritasoratkaisu. Tavaraa täältä huoneesta vielä puuttuu, mutta hieno siitä tuli, sen voi jo sanoa.


Työpöydän päälle löytyi tuollainen lasinen "hehkulamppu", johon pääsi asustelemaan ilmakasvi eli tillandsia. 


Siniseksi aikoinaan maalaamani Ikean mäntyinen vaatekaappi sai jälleen uuden ilmeen raikkaanvihreästä väristä.


Hei pitkästä aikaa

En ole jaksanut kauheasti tänne kirjoitella. Ei mistään erityisestä syystä, ei vain ole huvittanut. Eilen illalla ajattelin tehdä päivityksen, mutta siinäpä kävi sitten hassusti. Tietokone lakkasi toimimasta ja koitin palauttaa sitä edelliseen toimivaan kokoonpanoon. Sen seurauksena se jäi käynnistyksessä loputtomaan kierteeseen eikä käynnistynyt loppuun asti. Tein uudelleen palautuksen, jonka seurauksena kone nollasi itsensä eli palautti tehdasasetukset. Kaikki kahden viime vuoden aikana ottamani kuvat ja tekemäni tiedostot, puf, kadotettu ikuisiksi ajoiksi. Meni siis hieman säätämiseksi tämä homma.

On mulla osa tiedostoista onneksi jemmapaikoissa muualla, mutta osa tosiaan katosi. Aloitetaan puhtaalta pöydältä siis. Nyt mulla on uudenveroinen tietokone, joka toimii nopeasti. Eikä tarvinnut ostaa uutta, mitä aluksi ehdin jo pelätä.

Nyt asiaan. Koska on koko ajan pimeää, kuvat ovat sellaisia myös. Joitakin olen ehtinyt ottaa valoisaan aikaan, mutta ehkä näistä nyt idean näkee.

Uusi tapet…

Sisäihanuuksia syyskuussa

Totesin, että tuvan nurkka on liian pimeä. Tummakantinen (ja vähän hutju) pöytä synkensi tunnelmaa. Mä kaipaan nyt kaiken valon, etten ihan taas syysmasennu täällä.

Pöytä vaihtoon siis.


Pöytä on jatkettavaa mallia ja se pidentyy tuosta vielä 40 senttiä, jos tarve vaatii. Se oli tummanruskea eikä mitenkään kovin kummoisessa kunnossa. 80-luvun kaveri, joten ei tarvinnut pelätä turmelevansa antiikkia. Maalasin pöydän kalkkimaalilla ja hiersin vahan pintaan. Nyt on kiva. "Uudet" tuolitkin pääsivät pöydän ääreen.Nurkkaan löytyi lisäksi amppelisaniainen. Halusin riiputtaa sen puunväriseen hyllynkannattimeen. Se vaati pientä kannattimen purkua ja paloittelua, mutta nyt näyttää hyvältä.Saniainen onneksi viihtyy hämärässä. Sellainen tuo nurkka nimittäin on.